Presentació

Benvinguts a l’Associació de Veïns i Veïnes de Poblenou Zona Esportiva de Terrassa.

Som una organització comunitària sense ànim de lucre composta per veïns i veïnes compromesos amb el desenvolupament i benestar de la nostra comunitat. Ens esforcem per fomentar la col·laboració més forta i unidad de la comunitat veïnal.

La nostra associació es dedica a treballar en projectes i programes que promoguin la qualitat de vida al nostre barri. Entre les nostres activitats, destaquen la promoció de la seguretat i cura del medi ambient, l’organització d’esdeveniments culturals, esportius i educatius, i la representació dels interessos dels veïns i veïnes davant les autoritats municipals.

Com a associació, creiem que la participació activa de la comunitat veïnal és fonamental per al progrés i el desenvolupament de la nostra comunitat. Per això, ens esforcem per crear oportunitats perquè els veïns s’involucrin en les activitats i els projectes de l’associació, així com per escoltar les seves preocupacions i propostes.

Ens enorgulleix treballar en col·laboració amb altres grups i organitzacions de la ciutat per crear un entorn més segur i pròsper per a tot el nostre barri.

Si t’interessa conèixer més sobre la nostra associació o vols ser part activa dins de l’associació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Junts podem fer la diferència al nostre barri i construir una comunitat més activa, unida i sòlida.

Subscriu-te al nostre butlletí
Introdueix el teu correu electrònic per rebre puntualment les notícies de La Sosi i del barri!
icon