La Tardor Cultural pren la plaça de Can Roca

El passat 19 de Novembre de 2022 es va recuperar la celebració d’una altra de les festes tradicionals del barri, la Tardor Cultural.

La programació que va tenir lloc a la plaça de Can Roca, es va iniciar amb una Tabalada a càrrec de l’entitat del Bitxo del Torrent Mitger que va fer una crida perquè tothom es concentrés a la plaça. Acte seguit es va donar pas als tallers infantils, gràcies a la col·laboració del Bitxo de Torrent Mitger, l’Esplai la Fera i el Porronet.

Al migdia es va dur a terme un bloc d’exhibicions que va comptar amb la presència del Gegantó ‘Aristofoc’ i dels Bastoners de Terrassa acompanyats per les gralles i els tabals.

En acabar, la coach en Programació Neurolingüística (PNL) i ballarina Monika Bastida va conduir una classe de Zumba i els més curiosos van poder gaudir d’una observació solar realitzada per l’Agrupació Astronòmica de Terrassa.

La part més gastronòmica de la festa va recaure en la tradicional botifarrada i en el servei de bar disponible a la mateixa plaça.

La Tardor Cultural és una festa organitzada per la Comissió de Festes i la Comissió de Cultura.

Subscriu-te al nostre butlletí
Introdueix el teu correu electrònic per rebre puntualment les notícies de La Sosi i del barri!
icon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *