La quarta exposició col·lectiva d’art organitzada per l’Ateneu Terrassenc s’inaugurarà el proper 27 d’octubre al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer

  • L’exposició col·lectiva d’art és un projecte que va néixer a partir de les rutes culturals que realitza pels “Barris de Terrassa” l’entitat Ateneu Terrassenc, i creada juntament amb l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Pere Nord.
  • Aquesta inauguració formarà part de la programació d’enguany de la Festa de la Tardor Cultural del barri de Poblenou Zona Esportiva.

El proper divendres 27 d’octubre s’inaugurarà la quarta edició de l’exposició col·lectiva d’art al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer que es podrà visitar fins al proper 9 de novembre. Una proposta co-ideada per l’entitat Ateneu Terrassenc i l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Pere Nord, els quals varen col·laborar en la seva primera edició el passat mes de febrer de 2022.

L’Associació de Veïns i Veïnes de Poblenou Zona Esportiva vol sumar-se a aquesta iniciativa programant una nova edició de l’exposició, sota la direcció de Ferran Peña, que serà també l’activitat que donarà inici a la programació de la festa de la Tardor Cultural del barri.

Totes les persones i artistes dels nostres barris de Terrassa juguen un paper crucial en la generació de coneixement a través de l’art. És per això que creiem necessari vetllar per la seva llibertat creativa i, al mateix temps, proporcionar-los els mitjans adequats per a la realització i difusió del seu treball.

Així doncs, fem una crida als veïns i a les veïnes del barri de Poblenou Zona Esportiva que vulguin exposar i donar visibilitat a la seva obra. Per poder sol·licitar-ho només cal adreçar-se al correu electrònic de La Sosi a avlasosi@gmail.com indicant les dades de contacte i annexant una breu explicació del que es vol presentar.

Des que es van iniciar aquestes exposicions itinerants, l’Ateneu Terrassenc ja ha organitzat dues activitats amb l’AVV de Sant Pere Nord, una altra amb l’AVV de La Maurina, i aquest mes de juliol amb l’AVV de Ca n’Aurell. Totes elles han donat veu a artistes de la nostra ciutat, dels respectius barris enfortint el teixit cultural de la nostra ciutat.

Segons Ferran Peña, director de l’exposició itinerant, “la nostra intenció és que aquesta exposició tingui continuïtat animant a les Associacions de Veïns i Veïnes de la nostra ciutat en aquest projecte de barris”.

Galería d’imatges de la Tercera Exposició organitzada per l’AVV de Ca n’Aurell.

Subscriu-te al nostre butlletí
Introdueix el teu correu electrònic per rebre puntualment les notícies de La Sosi i del barri!
icon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *