La jove artista Lucía Chacón exposa al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer fins al 13 de juny

Del 30 de maig al 13 de juny tindrà lloc l’Exposició Belles Arts de Lucía Chacón @skketch._ a la sala polivalent del Centre Cívic Avel•lí Estrenjer (pl. de la Cultura, 5).

La Lucía Chacón, va néixer al barri fa 19 anys i des d’on participa activament com a monitora voluntària a @esplailafera. Actualment està cursant Belles Arts a la Universitat de Barcelona. “Vaig just per l’equador de la carrera i puc dir que vaig escollir bé, tot i que de vegades sigui frustrant, estic estudiant allò que més m’agrada”.

A inicis del 2023 el seu treball va estar exposat a l’Ateneu Candela, amb una sèrie de dibuixos i una aquarel·la que estaran també en aquesta segona exposició. “Estic molt contenta de poder mostrar la meva obra i que se’m donin aquest tipus d’oportunitats”.

En aquesta segona manifestació artística veurem diferents treballs d’aquesta jove promesa que ha anat realitzant durant aquests dos primers anys de carrera, utilitzant diferents tècniques, medis, eines i suports.

L’exposició Belles Arts de Lucía Chacón està organitzada per la Comissió de Cultura de La Sosi amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa.

Subscriu-te al nostre butlletí
Introdueix el teu correu electrònic per rebre puntualment les notícies de La Sosi i del barri!
icon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *