La Festa Major torna amb gran èxit d’assistència

La Festa Major del barri va tornar finalment després d’un llarg període de pausa a causa de la pandèmia de COVID-19. Els veïns i les veïnes estaven ansiosos per celebrar i gaudir de la diversió i l’emoció que aquest esdeveniment comunitari comporta.

La Festa Major, organitzada per la Comissió de Festes de la AVV amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, va estar plena d’activitats per a tota la família. Música en viu, nit de foc, paellada popular, jocs i activitats infantils, i molt més. Tothom que hi va assistir va estar en sintonia amb l’ambient festiu i comunitari.

No podem deixar d’agrair a totes les entitats, comerços i empreses col·laboradores que van fer possible aquest esdeveniment. I sobretot al públic assistent. Entre totes i tots vàrem posar el nostre granet de sorra perquè tot sortís a la perfecció. El suport rebut va ser fonamental per a l’organització de l’esdeveniment i per assegurar-nos que totes les persones assistents se sentissin còmodes en tot moment.

Estem segurs que la festa major del barri tornarà a ser un dels esdeveniments més esperats de l’any i esperem amb ànsies tornar a celebrar-la el proper any. Ens veiem a la propera festa major!

Subscriu-te al nostre butlletí
Introdueix el teu correu electrònic per rebre puntualment les notícies de La Sosi i del barri!
icon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *