La FAVT ha elegit la seva nova Junta Directiva per als propers dos anys amb representació de La Sosi

Avui dissabte hem estat presents a l’Assemblea General Ordinària de la Federació d’Associacions Veïnals de Terrassa (FAVT) que s’ha celebrat a la seu de l’entitat ubicada al Centre Cívic de Ca n’Aurell, i que tenia com a tema principal l’elecció de la nova Junta Directiva.

La sessió s’ha iniciat a les 10:30h. amb la benvinguda del seu president, Josep Antoni Sánchez, i de la 1a. Tinenta d’Alcalde de l’àrea de Serveis Generals i Govern Obert, Maise Balcells. Tot seguit, l’ordre del dia ha continuat amb l’aprovació de les darreres actes i de la presentació i aprovació de la memòria 2022.

Després d’una breu pausa, s’ha dut a terme la presentació de la Candidatura pel Comitè de Candidatures, amb la corresponent exposició del pla de treball de la candidatura. Acte seguit s’ha elegit la nova Junta Directiva per als propers dos anys.

  • President: Josep A. Sánchez de Haro (AVV Sant Pere Nord)
  • Vicepresidenta: Cynthia Ramírez (AVV Can Tusell)
  • Secretari: Joan Vila (AVV Can Boada del Pi)
  • Tresorer: Miguel Hidalgo (AVV Can Palet)
  • Vocal Comunicació: José A. Aranda (AVV Ègara)
  • Vocal Relacions AV: Francisco Madero (AVV Les Martines)
  • Vocal: Cesáreo Avellaneda (AVV Poble Nou Zona Esportiva)

Essent el barri de Poble Nou Zona Esportiva un dels barris amb més projecció urbanística per als propers anys (4.000 nous habitatges), s’ha compartit en aquesta mateixa Assemblea que La Sosi es pugui integrar en una comissió per als temes vinculats en l’Urbanisme de la ciutat.

Durant el transcurs de l’Assemblea també s’ha parlat de temes de preocupació i d’interès general com les taxes de residus, l’augment del preu de l’aigua, la privatització i la gestió del servei d’autobusos, la retirada de l’amiant,…

La Federació d’Associacions Veïnals de Terrassa (FAVT) és una organització sense ànim de lucre que coordina 24 associacions veïnals de la ciutat i que a través dels seus projectes i campanyes, treballa per millorar la qualitat de vida dels veïns i les veïnes dels barris de Terrassa.

Subscriu-te al nostre butlletí
Introdueix el teu correu electrònic per rebre puntualment les notícies de La Sosi i del barri!
icon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *