Inauguració Exposició I si te les toques?

Inauguració Exposició I si te les toques?

Quan

21/03/2024    
19:00 - 20:45

On?

Centre Cívic Avel·lí Estrenjer
Plaça de la Cultura, 5, Terrassa, Barcelona, 08225, Barcelona

Tipus d'esdeveniment

Mapa no disponible

El barri de Poble Nou Zona Esportiva de Terrassa es prepara per acollir l’exposició fotogràfica I si te les toques? organitzada per l’AVV Poble Nou Zona Esportiva i l’Associació Fotogràfica i de Caminades de l’Ametlla del Vallès AFiC, amb la col·laboració d’Oncolliga, Consorci Sanitari de Terrassa CAP Can Roca, Asociación Mama y Ovario Hereditario AMOH, i amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa.

L’acte inaugural tindrà lloc el proper dijous 21 de març a la sala d’actes del Centre Cívic Avel·lí Estrenjer, a les 19h. La presentació inclourà una xerrada a càrrec de Neus Martínez, llevadora de l’ASSIR (Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva) del CST CAP Can Roca.

L’exposició I si te les toques? és un recull de més de 30 fotografies amb una gran qualitat artística, plenes de sentiment, de lluita, valentia, amor, preocupacions, llàgrimes, somriures,… amb el missatge d’intentar transmetre a la societat la importància de l’autoexploració mamària davant la prevenció del càncer de mama. L’autoexploració mamària determina precoçment l’evolució de la malaltia i el tractament, però sense oblidar que els controls, les proves, les visites mèdiques,… són igual o més importants.

Les entitats organitzadores i col·laboradores animen a tothom a participar d’aquest acte preventiu i a unir-nos en aquest viatge cap a la consciència i l’autocura.

Subscriu-te al nostre butlletí
Introdueix el teu correu electrònic per rebre puntualment les notícies de La Sosi i del barri!
icon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *