‘Enrenou a Poblenou’, la cercavila de Festa Major que revolucionarà el barri

La Festa Major d’enguany a banda de recuperar activitats d’edicions anteriors també proposa noves activitats com la cercavila jove ‘Enrenou a Poblenou’ que s’iniciarà el divendres a les 19 h. al camp de futbol de Poblenou 2000 i recorrerà diferents bars del barri.

Com s’hi pot participar?

Per participar caldrà inscriure’t prèviament al local de La Sosi (c. Pardo Bazán, 96) els dimarts de 19 a 21h., a qualsevol dels bars participants en aquesta activitat o bé a través del formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

Què inclou la inscripció?

La inscripció té un cost de 5€/persona i inclou el GOT oficial de la Festa Major, el MOCADOR de la cercavila i la ÚLTIMA BIRRA a la barra de la Festa Major a la Plaça de la Cultura. Durant el recorregut de la cercavila els bars participants oferiran cerveces a 1€ per a totes les persones inscrites.

Com funcionarà?

La cercavila s’iniciarà el divendres 9 de juny a les 19h. al Camp de Futbol Poble Nou 2000 i farà un recorregut pel barri acompanyada de la Txaranga Bloco Baiao fent parades a: CF Pueblo Nuevo 2000, Frankfurt Pueblo Nuevo, Bar Tapas 59, Bar Maillo, Bar Nuevo Adra i Plaça de la Cultura que oferiran cerveses a 1€.

INSCRIPCIONS ON LINE

Subscriu-te al nostre butlletí
Introdueix el teu correu electrònic per rebre puntualment les notícies de La Sosi i del barri!
icon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *