En marxa la 1ª cursa solidària de Festa Major sota el lema ‘Participa per l’ELA’

El proper diumenge 9 de juny, dins de les activitats de Festa Major del barri de Poble Nou Zona Esportiva, celebrarem la 1ª cursa solidària enguany sota el lema ‘Participa per l’ELA‘ en benefici de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.

La cursa que s’iniciarà a la Plaça de la Cultura es podrà realitzar en dos formats, en 5km. corrent i en 2,5km. caminant i està adaptada per a qualsevol edat i capacitat.

Les inscripcions es poden realitzar aquí o bé també presencialment al Terrassasports, fins al proper 6 de juny, al preu de 10 euros (5€ com a aportació solidària destinada a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls).

La recollida de dorsals es realitzarà el mateix diumenge 9 de juny a partir de les 8h.

La cursa que s’iniciarà davant del Centre Cívic Avel·lí Estrenjer (C/ Escultor Blai) i al costat de la seu social de La Sosi (c/ Pardo Bazán, 96) es podrà realitzar en dos formats, en 5km. corrents (2 voltes al circuit) i en 2,5km. caminant (1 volta al circuit) i està adaptada per a qualsevol edat i capacitat.

A totes les persones inscrites dins el termini establert en el reglament de la cursa se’ls obsequiarà amb una bossa del corredor que inclou una samarreta del cursa i diversos productes (Chupa-chups, suc, barreta energètica, pulsera antimosquits, lot de neteja personal, palets de galeta i ampolla d’aigua). A més a més, a l’arribada s’obsequiarà amb un entrepà i un vas de refresc.

Al finalitzar la cursa, entre totes les persones participants, es realitzarà el sorteig d’un exemplar del llibre ‘Mami Panxita’ de Montse Aguilera @bymontseaguilera. Una història de superació i resiliència que aborda i visibilitza el tema de l’ELA.

La Cursa Solidària de la Festa Major es una activitat organitzada per La Sosi amb la participació de la Fundació Catalana d’ELA Miquels Valls, i amb la col·laboració del Club Natació Terrassa, Terrassasports, INEO, Innocent drinks, Condis Supermercats, Corominas, Aneto Natural, Quely, Maximer, Amenities Pack y Sanmy.

Subscriu-te al nostre butlletí
Introdueix el teu correu electrònic per rebre puntualment les notícies de La Sosi i del barri!
icon

2 thoughts on “En marxa la 1ª cursa solidària de Festa Major sota el lema ‘Participa per l’ELA’

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *