El proper 28 de setembre se celebra una nova Assemblea Oberta al local de La Sosi

S’acosta un dels moments més importants en el calendari de l’entitat, una nova convocatòria de l’Assemblea General de l’Associació de Veïns i Veïnes de Poblenou Zona Esportiva.

La nostra comunitat és com una gran família, i en aquesta assemblea tots tenim l’oportunitat de compartir idees, inquietuds i propostes per fer del nostre barri un lloc encara millor. La vostra presència és fonamental, ja que cadascú de vosaltres té una veu que mereix ser escoltada. Tant se val si sou nouvingudes a la zona o heu viscut aquí durant dècades; la vostra perspectiva és valuosa i necessària.

No és cap problema si mai heu assistit a una assemblea, sempre hi ha una primera vegada.

En aquesta Assemblea General, es parlarà de temes clau d’interès per a tothom. A més, tindreu l’oportunitat de conèixer els veïns i les veïnes per enfortir els llaços que fan del nostre veïnat un lloc especial.

Així que marqueu la data en el calendari i convideu als vostres veïns i a les vostres veïnes a assistir-hi. No us ho perdeu, és una fita molt important.

I una darrera cosa, ajudeu-nos a fer difusió d’aquesta nova convocatòria a les vostres xarxes. I no oblideu d’etiquetar-nos.

Ens veiem el 28!

#fembarripnze

Subscriu-te al nostre butlletí
Introdueix el teu correu electrònic per rebre puntualment les notícies de La Sosi i del barri!
icon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *