El passat dijous 21 de març va quedar inaugurada l’exposició fotogràfica ‘I si te les toques?’ sobre la prevenció del càncer de mama

El Centre Civic Avel·li Estrenjer del barri de Poble Nou Zona Esportiva de Terrassa va ser l’escenari, el passat dijous 21 de març, de l’acte inaugural de l’exposició ‘I si te les toques?’ sobre la prevenció del càncer de mama, organitzada per l’AVV Poble Nou Zona Esportiva ‘La Sosi’ i l’Associació Fotogràfica i de Caminades de l’Ametlla del Vallès (AfiC), amb la col·laboració d’Oncolliga, Consorci Sanitari de Terrassa CAP Can Roca, Asociación Mama y Ovario Hereditario (AMOH), i amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa.

La jornada, que va comptar amb la participació de més d’una trentena de persones, va començar amb la lectura d’un poema escrit i recitat per Júlia Giménez i amb l’acompanyament musical de l’Aleix Martínez. Tot seguit, varen tenir lloc les intervencions d’Eva Giménez, directora de l’exposició i secretària de l’AfiC; Cristina Brugueras, presidenta de la Junta d’Oncolliga de Terrassa; i de la regidora de salut de l’Ajuntament de Terrassa, Laura Rivas.

A continuació, es va iniciar la xerrada sobre la prevenció del càncer de mama conduïda per Neus Martínez, llevadora de l’ASSIR del Consorci Sanitari de Terrassa qui també va respondre les diferents preguntes que va realitzar el públic assistent.

L’exposició fotogràfica ‘I si te les toques?’ es podrà veure fins al proper dijous 11 d’abril a la sala polivalent del Centre Cívic Avel·lí Estrenjer (Pl. Cultura, 5) al barri de Poble Nou Zona Esportiva de Terrassa.

Subscriu-te al nostre butlletí
Introdueix el teu correu electrònic per rebre puntualment les notícies de La Sosi i del barri!
icon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *