El grup Tubabu presenta la xerrada ‘Guarim l’Àfrica que tenim a dintre’ al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer

El proper 14 de desembre, el grup africanista Tubabu format per Montserrat Muntada, Carme Pérez, Josep Maria Sans i Miquel Domènech, ens faran viatjar cap a l’Àfrica. Aquest gran continent tant proper i tant desconegut, exerceix un gran poder de seducció, potser a poques persones, però amb una intensitat profunda com les seves arrels en aquelles que han quedat rendits als seus encants i a la profunditat del seu pensament.

La xerrada es realitzarà el proper 14 de desembre a les 19 h. a la sala d’actes del Centre Cívic Avel·lí Estrenjer.

El grup TUBABU és un grup de treball integrat per persones pluridisciplinars que comparteixen l’interès i el respecte per les diverses cultures africanes. Compartiran amb totes les persones assistents l’interés que mostren en conèixer més i millor aquest vast continent des de diverses perspectives i diferents zones geogràfiques a través del temps.

La xerrada ‘Guarim l’Àfrica que tenim a dintre’ és una activitat guiada per Ferran Peña i inclosa dins del Projecte Barris de Terrassa, i organitzada per l’Associació de Veïns del Poblenou Zona Esportiva “La Sosi” i  per l’Ateneu Terrassenc.

Subscriu-te al nostre butlletí
Introdueix el teu correu electrònic per rebre puntualment les notícies de La Sosi i del barri!
icon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *