El Districte Jove amenitza l’estiu per tots els barris de Terrassa

L’estiu arriba amb el projecte Districte Jove a la ciutat de Terrassa, oferint un ampli ventall d’activitats gratuïtes per a joves de 12 a 25 anys. Aquesta iniciativa, que es desenvoluparà del 26 de juny al 21 de juliol, té com a objectiu principal proporcionar una oferta socioeducativa lúdica perquè els joves puguin gaudir-ne.

Les activitats proposades són diverses i variades, incloent tallers, sortides a activitats culturals i sessions de piscina. Aquest període de l’any serveix per consolidar els llaços amb els joves que han participat en els espais juvenils al llarg de l’any, oferint-los un moment per celebrar, gaudir del temps de descans i jugar, allò que la rutina diària no permet.

Tota aquesta oferta d’activitats està sota la perspectiva feminista interseccional, educant en el respecte, la consciència de les desigualtats i l’esperit crític. L’equip d’educadores està emocionat perquè l’estiu comenci i convida a tots els interessats a explorar les programacions de cada espai: DJ BAUMANN, DJ BIT, DJ CRUÏLLA, DJ EL LOKAL, DJ LA CASETA i DJ NÒMADA (aquest darrer dins del districte 5). També es pot contactar amb cada espai a través d’Instagram, on es troben disponibles.

Així doncs, tant l’equip d’educadores com els joves estan impacients per començar l’estiu i viure experiències enriquidores i divertides.

Foto de Raphaël Biscaldi en Unsplash

Subscriu-te al nostre butlletí
Introdueix el teu correu electrònic per rebre puntualment les notícies de La Sosi i del barri!
icon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *