El barri de Poble Nou Zona Esportiva acollirà la quarta Exposició Col·lectiva d’Art: Projecte Barris de Terrassa

Cartell_4edicio_ExposicioArt

El barri de Poble Nou Zona Esportiva de Terrassa es prepara per a un esdeveniment cultural d’alta envergadura amb la programació de la quarta Exposició Col·lectiva d’Art. Aquest esdeveniment artístic, organitzat per La Sosi i l’Ateneu Terrassenc sota la direcció de Ferran Peña, promet una experiència immersiva en el món de l’art local. Una oda a la creativitat local que donarà el tret de sortida a les activitats de la festa de la Tardor Cultural.

L’Exposició Col·lectiva d’Art és un projecte que va néixer a partir de les rutes culturals que realitza pels “Barris de Terrassa” l’entitat Ateneu Terrassenc, i creada juntament amb l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Pere Nord.

Amb la inauguració programada per al proper 27 d’octubre a les set de la tarda, al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer (Pl. Cultura, 5), aquesta exposició no només és una oportunitat per als amants de l’art d’admirar les obres d’artistes locals i del barri, sinó també de connectar amb les seves històries i inspiracions. Més d’una dotzena d’artistes han unit les seves veus artístiques per crear una mostra que abraça una àmplia gamma de disciplines i estils.

La quarta Exposició Col·lectiva d’Art promet ser un punt culminant cultural per a Poble Nou Zona Esportiva de Terrassa, consolidant-se com un espai vital per a l’expressió artística i l’enriquiment de la comunitat. L’exposició estarà oberta fins al proper 9 de novembre, brindant als visitants diverses jornades per explorar i apreciar aquesta mostra eclèctica de l’escena artística local. Els organitzadors animen a tothom a visitar l’exposició que el mateix dia de la inauguració serà comentada pels propis artistes.

Del 27 d´octubre al 9 de novembre 2023

Inauguració: divendres 27 d´octubre a les 19.00 h.

Centre Cívic Avel.li Estrenjer
Plaça de la Cultura, 5, 08225 Terrassa.

  • De dilluns a divendres de 9.00h a 21.00h.
  • Dissabtes de 10.00h a 14.00h i de 16.00h a 20.00h. 

Artistes participants:
Juana Risquez – Teresa Jordà – Rosa Mª Andres – Anna  Güell – Yol Llubes – Carme Badiella – Marta Rodríguez – Grup Minerva – Aureli Roche – Jaume Jové – Alba Clotet – Kiko Riba – Felip Planas.

Des que es van iniciar aquestes exposicions itinerants, l’Ateneu Terrassenc ja ha organitzat dues activitats amb l’AVV de Sant Pere Nord, una altra amb l’AVV de La Maurina, i aquest mes de juliol amb l’AVV de Ca n’Aurell. Totes elles han donat veu a artistes de la nostra ciutat i dels respectius barris enfortint el teixit cultural de la nostra ciutat.

Galeria d’imatges de la 3a edició organitzada per l’AVV Ca n’Aurell

Subscriu-te al nostre butlletí
Introdueix el teu correu electrònic per rebre puntualment les notícies de La Sosi i del barri!
icon

2 thoughts on “El barri de Poble Nou Zona Esportiva acollirà la quarta Exposició Col·lectiva d’Art: Projecte Barris de Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *