El 14 d’abril, se celebrarà la Cursa i Passejada pel Parkinson ‘Leonor González’ organitzada per la Fundació Avan

El diumenge 14 d’abril a les 10h. es donarà el tret de sortida a la VII Cursa i Passejada per al Parkinson organitzada per la Fundació AVAN.

La inscripció, amb donatiu de 10€, inclou el dorsal i la samarreta, el welcome pack, l’assegurança i la participació en varis sortejos. Tots els beneficis es destinaran a la construcció del nou centre AVAN a Terrassa.

Recorregut

La Plaça de la Cultura serà el punt de sortida i d’arribada per a les dues opcions: la cursa de 5km o la passejada de 2,5 km. El circuit és de 2,5 km, les persones que desitgin fer la cursa de 5 km el recorregut son dues voltes. En ambdós casos és un esdeveniment no competitiu i per això no existeix cap tipus de recompensa segons la classificació.

Inscripcions, recollida de dorsals i samarretes

Les inscripcions es poden realitzar de forma presencial a les seus d’AVAN i també a la botiga d’esports Kñera. Només cal emplenar la butlleta d’inscripció i realitzar el donatiu de 10€, i s’entregarà el dorsal i la samarreta que s’haurà de portar el dia de la cursa.

Les inscripcions també es poden fer online mitjançant el formulari web a avan.cat/parkinson i realitzar el donatiu de 10€. Amb el correu de confirmació d’inscripció, es podrà recollir el dorsal i la samarreta a la
botiga Decathlon Terrassa, al Parc Vallès, el divendres 12/4 de 16h a 20h o el dissabte 13/4 de 10h a 13h.
2. Es podrà recollir el material d’altres persones participants amb els seus correus de confirmació.

Més informació a avan.cat/parkinson.

Subscriu-te al nostre butlletí
Introdueix el teu correu electrònic per rebre puntualment les notícies de La Sosi i del barri!
icon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *