Cursa Solidària

El proper diumenge 9 de juny, dins de les activitats de Festa Major del barri de Poble Nou Zona Esportiva, celebrarem la 1ª cursa solidària. Una activitat popular que enguany es du a terme sota el lema ‘Participa per l’ELA‘ en benefici de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.

La cursa que s’iniciarà davant del Centre Cívic Avel·lí Estrenjer (C/ Escultor Blai) i al costat de la seu social de La Sosi (c/ Pardo Bazán, 96) es podrà realitzar en dos formats, en 5km. corrents (2 voltes al circuit) i en 2,5km. caminant (1 volta al circuit) i està adaptada per a qualsevol edat i capacitat.

Les inscripcions es poden realitzar aquí o bé també presencialment al Terrassasports, fins al proper 6 de juny, al preu de 10 euros (5€ com a aportació solidària destinada a la FUNDACIÓ CATALANA DE L’ELA).

La recollida de dorsals es realitzarà el mateix diumenge 9 de juny a partir de les 8h. a la Plaça de la Cultura.

A totes les persones inscrites dins el termini establert en el reglament de la cursa se’ls obsequiarà amb una bossa del corredor que inclou una samarreta del cursa i diversos productes (Chupa-chups, suc, barreta energètica, pulsera antimosquits, lot de neteja personal, palets de galeta i ampolla d’aigua). A més a més, a l’arribada s’obsequiarà amb un entrepà i un vas de refresc.

Al finalitzar la cursa, entre totes les persones participants, es realitzarà el sorteig d’un exemplar del llibre ‘Mami Panxita’ de Montse Aguilera @bymontseaguilera. Una història de superació i resiliència que aborda i visibilitza el tema de l’ELA.

La Cursa Solidària de la Festa Major es una activitat organitzada per La Sosi amb la participació de la Fundació Catalana d’ELA Miquels Valls, i amb la col·laboració del Club Natació Terrassa, Terrassasports, INEO, Innocent drinks, Condis Supermercats, Corominas, Aneto Natural, Quely, Maximer, Amenities Pack y Sanmy.

Subscriu-te al nostre butlletí
Introdueix el teu correu electrònic per rebre puntualment les notícies de La Sosi i del barri!
icon