Compte enrere per la Festa Major 2023

Ja la tenim aquí! Ben aviat celebrarem plegats una nova edició de la Festa Major que com a novetat principal recupera el format de tres dies. Sí sí ho heu llegit bé!

Anoteu a les vostres agendes que els propers 9, 10 i 11 de juny tothom al carrer per gaudir de la nostra Festa Major que estrena noves activitats i en recupera d’altres.

Descarregar PDF Revista Festa Major 2023

En l’apartat de noves activitats hi trobem ‘Enrenou a Poblenou’ que consisteix en una cercavila jove pel barri acompanyats per la Txaranga de Bloco baiao i que donarà el tret de sortida a la Festa Major.

Enguany també recuperem el tradicional pregó que en aquesta ocasió correrà a càrrec d’una persona molt estimada al barri i molt involucrat durant molts anys a l’AVV, en Ramon Clariana, ferm defensor i activista del moviment veïnal, i membre de la junta de la Federació d’Associacions Veïnals de Terrassa (FAVT) fins al 2020.

I per últim, estem ben contents d’anunciar-vos que tornen, el diumenge al matí, la cursa infantil i la cursa d’adults organitzada conjuntament amb Mitja Terrassa.

Accediu aquí per consultar totes les notícies vinculades a la Festa Major

I per anar escalfant motors us compartim un petit trailer de la festassa perquè pogueu fer-ne difusió. Com més soroll fem, millor!

Aquí us podeu descarregar aquest vídeo per compartir a les vostres xarxes socials. Necessitem màxima difusió!

La Festa Major 2023 és una activitat organitzada per l’AVV Poblenou Zona Esportiva amb la col·laboració de l’Esplai la Fera i amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa.

Subscriu-te al nostre butlletí
Introdueix el teu correu electrònic per rebre puntualment les notícies de La Sosi i del barri!
icon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *